Skoči na vsebino
Terapevtsko delo & mentorstvo

Jože Kukman

JOŽE KUKMAN

Terapevtsko delo & mentorstvo​

Leta 1982 sem končal srednjo kemijsko šolo, 1990 pa študij fizike. Od leta 1997 poučujem fiziko. Že med študijem fizike sem inštruiral FIZ, MAT IN KEM. Vseskozi me je zanimalo, kako s fizikalnimi zakoni, ki veljajo za svet, ki ga lahko vidimo, otipamo, merimo, pojasnim delovanje našega notranjega sveta.

 Ugotavljam, da za oba svetova veljajo enaki zakoni, ki so nespremenljivi. Da je naše bistvovseskozi enako. Ukvarjam se s poizkusi pokazati, kaj se dogaja med nami v odnosih. Vse skupaj sem lahko povezal, ko sem leta 2020 končal študij izpopolnjevanja iz relacijske psihoterapije. Nadgradil pa
z izobraževanjem za EFT izvajalca 2 stopnje, ki sem ga končal 2022. Pred tem sva z ženo obiskovala imago in relacijsko psihoterapijo, da sva imela lastne izkušnje.

Pred leti sem kupil od Kanadskega proizvajalca RESONANT LIGHT napravo za frekvenčne terapije po metodi izumitelja Royal Raymond Rife in HRV napravo za določanje stresa v telesu in vaje, ki omogočajo izboljšanje koherence srca.

Od leta 1995 imam vrt, kjer raziskujem kako pridelati čim bolj zdravo hrano in biti povezan z naravo. Sedaj raziskujem kako pridi do svojega bistva, RESNICE preko TEČAJA ČUDEŽEV. Delo z energijami sem raziskoval preko PONOVNE POVEZAVE, TESLA METAMORFOZE, ENERGETSKIH VAJ, RADIESTEZIJE.

Sedaj me zanima KVANTNI ENTREIMENT, mišično testiranje in Bi-Digital O-Ring Test. Vseskozi sem povezan s konji preko dveh hčer, ki že 22 let jahata konje in imata sedaj jahalno šolo.
Vedno me je privlačil šport in zdrav način življenja. Tako sem se ukvarjal z raznimi športi – tenisom,

plesom, kolesarjenjem, jadranjem, planinarjenjem, košarko, nogometom… Med drugim sem postal
plesni učitelj, učitelj tenisa, jadralni skiper, vaditelj športnih delavnic, učitelj surfanja. Tako sem 4 leta
delal v Plesni šoli Bolero in 2 leti na Športni uniji Slovenije.